PALVELUMME

"Uskomme vahvasti tuoreisiin, oman yrityksesi tarpeisiin luotuihin ratkaisuihin - toteutettuna vuosikymmenien aikana hankitulla ammattitaidolla. Innostuneisuutta unohtamatta."

MAINONNAN SUUNNITTELU

Vaikuttavassa mainonnassa on olennaisen tärkeää käyttää oikein mainonnan eri elementtejä luomaan tyylikäs ja visuaalisesti houkutteleva design, jolla on yrityksen oma, kiinnostava tarina kerrottavanaan.

Aluksi on hyvä kerätä tuotteesta, tapahtumasta tai yrityksestä riittävä tietopankki, jonka avulla suunnittelu osataan ohjata jo heti alussa oikeaan suuntaan. Faktatiedot poistavat paljon jossittelua ja arvailua. Mainonnan suunnittelulla säästetään harha-askelista aiheutuvia ajan ja rahan menetyksiä. Hyvin suunniteltu on jo melkein tehty.

Kun mainos levitetään valitulle kohderyhmälle etukäteen valituissa kanavissa, varmistetaan, että sen vastaanottajat ovat halukkaita näkemään ja ottamaan vastaan myös mainoksen viestin.

TULOSTEET ERI PINNOILLE

Tulostusmateriaalina haluamillenne kuville ja tekteille voi olla vaikkapa paperi, tarra, lippuneulos, pressukangas tms. Suurkuvatulosteita voidaan käyttää ikkuna- ja autoteippauksiin, mainoslippuihin, -kilpiin, roll-uppeihin, valomainoksiin, opasteisiin, banderolleihin, julisteisiin ym. Suunnittelemme ja toteutamme myös ulkokäyttöön sopivia suurkuvatulosteita säänkestävälle pintamateriaalille esim. tienvarsimainoksiksi.

Toteutamme myös tarpeen mukaan joko moderneja tai luontoon hyvin sopivia järjestelmiä ihmisvirtojen ohjauksiin - pysyvästi paikalleen sijoitettuina tai kertaluontoisiin yleisötapahtumiin.