MATARESEN TARINA

"Kun aloitin mainonnan suunnittelun aikoinaan juuri avatussa kauppakeskus Zeppelinissä, minulla oli selkeä tavoite - kehittää osaamistani ja luovuuttani. Olen saanut toteuttaa unelmiani omassa työssäni, mistä olen enemmän kuin kiitollinen kaikille Mataresen asiakkaille."

MAINOSTOIMISTO MATARESE

Visuaalisesti miellyttävä ja kaunis ympäristö ilahduttaa meitä jokaista. Kun siihen yhdistetään mainonnan ja markkinoinnin sanoma tuoda joku yritys, tuote, tapahtuma tms. esille parhaalla mahdollisella tavalla tietylle kohderyhmälle ollaan jo aika pitkällä hyvän mainonnan ytimessä.

Me mainonnan ammattilaiset rakennamme samalla sekä itsellemme että toisille näyttävää ja mieleenpainuvaa ympäristöä, jolla on tarinoita kerrottavanaan.

Eri toimeksiantajien mainonnallisia tarinoita ja niihin liittyviä tuotteita olen toteuttanut kymmeniä vuosia asiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin. Useiden suunnittelemieni yritysten logot, ovat painuneet vahvasti ihmisten mieliin.

Nyt mainostoimisto Mataresen palvelut löytyvät Pudasjärveltä, idyllisestä, vanhasta hirsirakennuksesta - entisestä kunnantalosta ja päiväkodista Iijoen rannalta. Tervetuloa tutustumaan!

Ystävällisin terveisin Markku Knuuttila,

puh. 040 555 8766